Menu

Bank smider muslimhader forening ud

Morsø Bank ophæver sit kundeforhold til den højreekstreme forening Stop Islamiseringen af Danmark.

Den danske muslimhader forening Stop Islamiseringen af Danmark, har ifølge sin egen hjemmeside fået et brev fra sin bank Morsø Bank, der oplyser at man fra den 23 november ophæver kundeforholdet til Stop Islamiseringen af Danmark.

Ifølge Anders Gravers leder af Stop Islamiseringen af Danmark SIAD, ønsker banken ikke længere SIAD som kunde i banken.

Årsagen til at Morsø Bank ophæver kundeforholdet til SIAD er ifølge SIADs hjemmeside, en mail fra bankens direktør til SIAD, hvor i han skriver at SIAD og Anders Gravers ikke har været i stand til at fremlægge ønskede dokumentation for at SIAD er en lovlig forening. 

SIAD har hverken fremlagt regnskab, bestyrelsesreferater, navne på tegninsberetiget, vedtægter eller en oversigt over de påstået styrelsesmedlemmer i foreningen. 

Banken er i sin gode ret til at kræve disse oplysninger i det banken har pligt til at registrerer og rapporter til SKAT, hvis man opdager foreninger der ikke handler efter loven.

En forening skal vise en adresse, et CVR nummer der kan findes i danske erhversregistre. En synlig ledelse hvor det klart fremgår, hvem som er tegningsberetiget og et regnskab der dokumenter at de indsamlede penge, indsamlet skattefrit er gået til foreningsarbejde og ikke til lederens private forbrug eller til ulovlige aktiviteter såsom terrorstøtte.

Alt dette har Anders Graver åbenbart ikke været i stand til at dokumenter.

Anders Gravers har før opgivet at hans forening og parti der ønsker at opstille til næste kommunevalg, er beliggende på en bondegård i den jydske by Storvorde lidt udenfor Aalborg.

Et tjek på adressen viser dog at huset der befinder sig på adressen er tomt og ifølge kilder P77 har været i kontakt med er Anders Gravers fraflyttet adressen for flere måneder siden.

Spørgsmålet er derfor hvor boer foreningen Stop Islamiseringen af Danmark og hvilken kommune opstiller foreningen til næste kommunevalg sit parti op i?Spørgsmål som foreningens medlemmer der betaler penge til SIAD burde få besvaret.

Såvidt man ved har Anders Gravers ikke haft et fast skattepligtigt arbejde i Danmark i flere år. Så hvad lever lederen af Stop Islamiseringen af Danmark af og hvilke indtægter ligger til grunde for hans privatforbrug?

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?