Menu

DF-Tina ja til muslimfrit Danmark

alt
Screencap:Facebook-public

Så er den gal igen hos Dansk Folkepartis lokalpolitiker fra Svendborg Tina Petersen, der siger ja til et muslimfrit Danmark.

 

Så er Dansk Folkepartis racismeanmeldte lokalpolitiker og tidligere folketingspolitiker fra Svendborg på Fyn, Tina Petersen igen på banen på Facebook med støtte til et ekstremt synspunkt.


Denne gang er det ikke synspunktet om at muslimske kvinder iklædt burka kan sammenlignes med affaldssække der kan hentes til forbrændingsanstaltet hun bakker op om. Denne gang giver hun sin støtte til at Danmark bliver et muslimfrit område.alt

"Nå Tina.... Er du med på at vi samler en masse og laver det samme her i Danmark...Bare modsat...Muslimfrit Danmark....Det er sgu for langt ude."

"Hahaha...Ja Danskerne beder jo selv om det, det er hvad de får og meget mere berigelse skønt- seriøst så tror jeg modstanden er her og vil kun vokse jo mere man propper ned over vores hoveder...Som jeg har sagt før en dag går det helt amok." Citat Tina Petersen på Facebook.

"Jeg ville måske ønske flere folk turde stille sig op og sige nu er det fandeme nok. De har jo indrømmet at København bliver det første sted som bliver indtaget og kontroleret efter shiria." Citat: Tina Petersen Facebook.


Støtten findes på Tinas Facebookprofil hvor hun har tilknyttet flere tusinde "venner" og som det ofte er set før blandt politikere fra Dansk Folkeparti, så er Tinas opbakning til at Danmark skal være muslimfrit pakket ind som en form for humor.


Men er det sjovt når en fremtrædende politiker misbruger sin Facebookprofil med flere tusinde venner til vedvarende hetz, mod en etnisk og religiøs gruppe i Danmark?


I 2007 blev Merethe Egeberg Holms ekskluderet fra Dansk Folkeparti, efter at hun under et af Dansk Folkepartis årsmøder gik på talerstolen og opfordrede til at man indførte i Danmark en muslimfri dag om året.

http://politiken.dk/politik/ECE381592/dfer-ud-af-europa-med-alle-muslimer/

Også Merethe Egeberg Holms forsøgte at pakke sin ekstreme holdning ind i at der fra hendes side blot var tale om humor.


Tina Petersen fra Dansk Folkeparti er ikke den eneste lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti, som udviser en dårlig Facebookadfærd og tonser fordomme og had til muslimer næsten dagligt ud til flere tusinde mennesker, via sin Facebookprofil.

Ida Margrethe Tronhjem lokalpolitiker for Dansk Folkeparti  røg for et par måneder siden ud på røv og albuer, efter at netavisen P77 kunne afslørere at hun gennem længere tid havde deltaget i debat i en stærkt islamfjendsk gruppe - Stop Islamiseringen af Danmark SIAD og i gruppen frydet sig over vold på udlændinge i Grækenland og sammenlignet muslimske mænd med dyr.

http://www.p77.dk/radikalisering/danmark/753-daemoniser-df-politiker-muslimer-pa-facebook-under-falsk-navn-

http://p77.dk/politik-a-verden/politik/754-dansk-folkeparti-smider-lokalpolitiker-ud-for-muslimhad-pa-facebook


Tronhjem er i dag stadigvæk aktiv i SIAD og ønsker at SIAD på sigt kommer i Folketinget.


Tina Petersen omgiver sig ligesom Ida Tronhjem med mennesker på Facebook der er aktive i højreekstreme grupper, såsom Danish Defence League og Stop Islamiseringen af Danmark.

Læs: DF-Tina græder ud hos højreekstremister på Facebook.

 

 

alt

Screencap: Facebook eksempel på Tina Petersens medlemskab af en højreekstrem gruppe opstartet af personer aktive i Danish og Danske Defence League.

Begge grupper har Dansk Folkepartis ledelse og Pia Kjærsgaard taget strækt afstand fra.

Læs: Dansk Folkepartis Tina Petersen medlem af endnu en islamfjendsk gruppe på Facebook.

 

Tina Petersen blev i 2012 politianmeldt for at sprede et foto hvor muslimske kvinder sammenlignes med affaldssække. Sagen er endnu ikke afgjort og ligger hos Fyns politi.

alt

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?