Menu

Nogen er mere lige end andre

JP bloggeren Morten Uhrskovs parti Dansk Samling åben for ekstremister.

JP Bloggeren og Landsformanden for den højreradikale forening/parti Dansk Samling, er ikke sart med hvem han omgiver sig med eller lukker ind i varmen.

For det første deles han om partiet med den højreradikale historiker Adam Wagner.

Adam Wagner blev sammen med 19 andre personer, smidt ud af Dansk Fokeparti tilbage i 1999 på grund af hans aktivitet i en højreradikal gruppe det hed Dansk Forum.

Dansk Forum opstod på Københavns Universitet og samlede de mest yderliggående fascisiske tanker og ideer og formidlede dem i Dansk Forums medlemsblad Atterdag. Adam Wagner var redaktør for bladet.

Pia Kjærsgaard udtalte følgende i forbindelse med eksklusionen af de 19 medlemmer fra Dansk Forum.

"Når man i fuld ædruelighed kan sidde og holde intellektuelle studiekredse om, hvorvidt hvide mennesker er bedre begavede end sorte mennesker, når man kan forfatte artikler, hvis konklusion er, at Ku Klux Klan er interessant, når man kan flirte med fjolset Jean-Marie Le Pen, når man kan gå og lege med tanken om gadeaktioner, hvor man som aktivist skal ud og slås med de autonome, og når man finder, at 'rigtige mænd har en dom for racisme' - ja, så er man derude, hvor kragerne vender. Og flyver man om kap med kragerne derude, skal det i hvert fald ikke ske med et Dansk Folkeparti-emblem i skjorten.« (B.T., 19.8.1999). "

Læs mere om sagen på humanisme.dk

For det andet så afslørede vi sidste år her på P77 at Morten Uhrskov, glædeligt deltog i den højreradikale forening Den danske forenings sommerstævne. Et sommerstævne hvor også tidligere medlemmer af DNSB Danmarks National Socialistiske Bevægelse - nazister deltog.

I den forbindelse holdt Morten Uhrskov en kraftfuld tale, om den danske nations forfald og udfordringer. Den efterfølgende dag blev hans tale rost på hjemmesiden for Danskernes Parti som er et nynazistisk parti stiftet af Daniel Carlsen som er tidligere medlem af DNSB - Danmarks National Socialistiske Bevægelse.

Morten Uhrskov benægtede selv ethvert kendskab til at der skulle være nazister, med til Den danske forenings sommerstævne.

Den slags benægtelser er set før på den yderste højrefløj og det er mere reglen end undtagelsen at højreradikale går ud og siger "Nazister hvor ?" når man afslører nazister side om side med dem.

Og nu til det tredje og der tegner sig efterhånden et mønster af en mand med en slet dobbeltmoral.

Morten Uhrskov er blogger på Jyllandsposten og der går ikke en uge uden at han udgyder noget på sin blog om, hvor fordærvet ikke vestlige folkeslag, Latinoer, muslimer ect. er - og hvor fantastisk hans egen kultur er i forhold til alle andre kulturer.

Det er især kriminalitet blandt indvandrere, den kære Morten går meget op i. De kriminelle indvandrere og muslimer ødelægger Danmark og skal helt ud.

Ironisk nok har Morten Uhrskov åbenbart et langt mere letsindigt syn på pæredanske kriminelle. 

Selv et like får de såmen på Facebook og ind i Mortens højreradikale Utopia af et parti - Dansk Samling, bliver de såmen også lukket ind i.

Tag bare forrige uges højreekstreme mediestar, den kriminelle Hotel Gitterly svingdørs-klient Andre Ejby bedre kendt fra nettet som Andre Daner.

Andre Daner var så vaks at han i forrige uge besluttede sig, for at tage til Korsør, nærmere bestemt til Motalavej for at "ordne" problemet med et par unge forbryder aspiranter, der gennem et stykke tid har terroriseret de lokale forretningsejere og handlende.

Tanken om at komme klemte borgere til undsætning, er jo i sig selv ganske sympatisk.

Fakler og opfordringer til at stoppe volden er set før og det virker skam, når mange går sammen om at stoppe den slags.

Men når det er "Daner" der får ideen, er der al god grund til at kontakte det lokale politi og bede dem om at reservere et par vogne med blå blink, til den dag højrefløjens militante islamkritikere rykker ud for at stoppe "islamiseringen" eller "den muslimske besættelse" af Danmark.

Kom med og spark perkerne ud af Danmark ,eller lad os engang for alle vise aberne hvem der bestemmer her i landet. Vi kommer ikke for at demonstrere men for at dele tæv ud. Sådan var tonen mere eller mindre fra Andre Daner og hans højreekstreme medsammensvorende da de marcherede mod Motalavej i Korsør.

Heldigvis nået de ikke så langt, dog nåede Andre Ejby at blive slæbt med på den lokale politistation fordi han ikke fulgte politiets henvisninger.

Enhver der ikke går med hovedet oppe i en ideologisk giftig sky, kan se at højrefløjens militante racister blot forsøger gang på gang at udnytte en tilspidset situation i et lokalområde, til at fremme deres våde drøm - en racekrig i Danmark.

Men de "stuerene" racister, dem der er smarte nok til at pakke racismen og de ekstreme holdninger ind i bevingede ord om hvor fantastisk dansk kultur og stråmandsargumenter, disse er fuldstændige ligeglade med hvor slem og racistisk den kriminelle Andre Ejby, eller andre fra grupper som Rightwings, Danish Defence League eller SIAD er.  

 

Illustration hentet fra Andre Ejbys Facebook profil.

Folk af ikke dansk afstamning og muslimer, skal ikke regne med varme ord fra typer som Morten Uhrskov og det uanset hvor godt de bidrager til det danske samfund. Men en etnisk dansk kriminel militant islamkritiker som Andre Ejby der aldrig har bidraget til noget fornuftigt, ham liker Morten Uhrskov gerne og byder velkommen ind i varmen. Ejby har jo den helt rette hudfarve og stamtavle åbenbart.Nogen er således mere lige end andre i Morten Uhrskovs højreradikale utopia og hvem er mere lige end andre og lige med Uhrskov, behøver man ikke at anstrænge sig ret meget for at gætte.

Andre DANERs julehilsen til sine venner direkte fra spjældet i 2013. Bemærk Alice Rix- ja hun har såmen været opstillet for Dansk Folkeparti under Kommunevalget./Facebook-public 2013

Læs mere om Morten Uhrskov:

Morten Uhrskov og nazismens fodlænke.

Kvalmende Morten Uhrskov og Helmuth Nyborg.

JP-blogger i stævne med nynazister.

  

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?