Menu

KAREN - Venstres islamofobiske platform

KAREN - Venstres islamofobiske platform
Genudgivelse: KAREN- Venstres Islamofobiske platform nu også med egen Webavis De Korte Nyheder.

Nogen ting kan tåle at blive læst igen. KAREN- Venstres islamofobiske platform genudgives i anledningen af at KAREN- platformen er blevet udvidet med en netavis der kalder sig for De Korte Nyheder.

De Korte Nyheder er således nyeste skud på Venstres KAREN- islamofobiske Platform. På De Korte Nyheder kan de "stuerene" islamofober pakke deres hadeytringer pænt ind i pseudo-akademisk sniksnak og og overlade det grove til internettets undergrundshær af annonyme antimuslimer, der nok skal berige Den Korte Avis med intolerante og hadske kommentare. Således kan Karen og Ralf holde sig selv frie for ansvar for den racismesmuds de tilføjer det danske debatklima-  de er jo blot debattøre og nu også blogejere.

Udgivet første gang 16 marts 2011

Partiet Venstre har for længst luret Dansk Folkepartis fidus med, at der er stemmer at hente på at sprede islamofobi. Venstres islamofobiske valgplatform Karen Jespersen kan for tiden opleves på turné sammen med sin mand rundt i provinsen, alt koordineret fra partiet Venstre.

Venstres Karen Jespersen og hendes mand, den politiske kommentator hos Jyllandsposten Ralf Pittelkow, er nogen af Danmarks mest »prominente« islamofober. De har begge noget som de vulgære fremmedhadere i Dansk Folkeparti ikke har: Den rette akademiske fremtoning og baggrund, der får det klassiske fremmedhad til at glide lettere ned. I partiet Venstre har man siden 2010 udnyttet parrets akademiske fremtoning til at etablere en islamofobisk platform med foredrag via Venstres eget oplysningsforbund, og startet et islamofobisk roadshow som ruller hen over provinsen i disse måneder, hvor Karen og Ralf på én gang kan høste stemmer til Venstre og sælge deres nye bog.

Selv siger Karen og Ralf, at de slet ikke er ligesom Dansk Folkeparti. De forsøger blot at gøre op med hvad de kalder den politisk korrekte elite, som de nærmest messende i kor anklager for at være skyldig i en al for blødsøden politik overfor muslimer i Danmark.

Alligevel er deres budskab, når den akademiske facade skrælles af, som snydt ud af næsen på Dansk Folkeparti. Selvom Karen og Ralf begge iført dyrt designertøj lyder mere kultiveret end normalt for den islamofobiske scene, så er og bliver deres roadshow Venstres tilbud på noget, som man ellers skal til Dansk Folkeparti for at få.

Som når man støder ind i Dansk Folkeparti for eksempel ude på kræmmermarkedet eller i hallen,  får man med Ralf og Karen i forsamlingshuset eller den lokale biograf den samme peptalk om, hvor nødvendig en stram udlændingepolitik er – for integrationens skyld men naturligvis og faktisk også for muslimernes eget ve og vel. Muslimerne har nemlig ingen gavn af at følge islam og leve på »muslimsk vis«, idet islam ikke er en religion som mange ellers tror, men en totalitær ideologi på lige fod med kommunismen og nazismen. Islam har bare forklædt sig som religion. Muslimer er slet ikke tilhængere af en religion, men af en politisk ideologi, som er farlig for Danmark og hele den vestlige verden. Det er bare ærgeligt, at så mange ikke har indset det – endnu.

Karen og Ralf mener, igen ligesom Dansk Folkeparti, at det man omtaler som »muslimske særhensyn« skal stoppes. I stedet skal der indføres forbud mod burkaer, mod muslimske hovedtørklæder, mod badeforhæng i svømmehaller. Der skal indføres tvangskvotering i offentlige instituttioner af mad tilberedt på dansk svinekød, alt sammen nødvendige tiltag for at stoppe »islamiseringen« af samfundet. Igen noget som mange ikke har indset endnu, og som dem i toppen af Venstre foruden Søren Pind ikke snakker alt for højt om.

Springet fra hvad parret kalder for naivist til realist kan tages, når man læser deres bøger. Anmeldere har forlængst afskrevet deres bøger som islamofobiske, politiserende, usaglige og et »copy paste« (kopier og sæt ind) af internettes islamofobiske sump. Men i dage hvor mens tilslutningen til Venstre bløder, kan Karen og Ralf og deres islamofobiske partsindlæg udnyttes til at skræmme vælgere til at stemme på Venstre. Fidusen med at der er stemmer i islamofobi, har Venstre forlængst afluret Dansk Folkeparti.

Og nu står de så dér i provinsbiograferne og i forsamlingshusene og holder vækkelsestale for de fremødte, der oftest består af gråhårede pensionister fra eget parti og – ja godt gættet, Dansk Folkepartis mere »noble« bagland. Som en deltager gik hjem og skrev på sin blog efter et møde med Ralf og Karen:

»Her til aften blev mine holdninger sat på en prøve, da de to skarpe foredragsholdere viste "bagsiden af medaljen" ved bl.a. at vise en masse "skræmmebilleder" fra landene omkring os OG fra Danmark.«

Eller som en ung efterskoleelev skrev efter sit møde med Karen og Ralf:

»De ældre i foredragssalen var meget kritiske og nærmest skræmte over situationen. En mand midt i 80'erne sagde f.eks. "Kan vi nå at få bremset den stigende tildens til indvandring, eller er det for sent? For i mine øjne er det vi bevæger os hen i mod, en komplet opskrift på en borgerkrig". Det var rimelig chokerende at høre hvor bange de ældre var for indvandring. Men selvfølgelig, hvis de aldrig har mødt en muslim og kun set de dårlige ting i TV er det jo klart, at de har det forhold til indvandring at de har.«

Med denne skræmmende information er det godt, at der i pausen eller hos boghandleren er der dejlig rødvin at skylle angsten ned med, leveret af en venstremand. Og Karen smiler jo trods alt også stort og varmt både fra scenen og fra Venstres valgplakater der hænger overalt, mens hendes mand Ralf styrer slideshowet med skræmme billeder på en storskærm.

Bøgerne får man signeret i pausen, og så er der er også tid til lidt »face to face«-snak med politikeren, og til at skrive sig på listen over dem, der er interesseret i at høre mere fra Venstre.

alt

altaltalt 

Fotos: Facebook og Flickr
Det hele koordineres via partiet Venstre og Venstres lokalforeninger, der står for booking af biograf, forsamlingshus eller af et besøg hos den lokale boghandel. Og når alt er booket og arrangeret ruller Venstres islamofobiske roadshow med Karen og Ralf ud.  screenshot-1167Fra Liberalt Oplysningsforbund: Undervisning af Karen Jespersen og Ralf Pittelkow

Faktisk nøjes Venstre ikke bare med at sende Karen og Ralf på turne rundt omkring i provinsens forsamlingshuse og biografer. Hvis man har lyst kan man også tilmelde sig foredrag med Ralf og Karen via Venstres egen oplysningstjeneste Liberalt Oplysningsforbund, der rundt om i landet tilbyder undervisning med udgangspunkt i deres nyeste skræmmebog om islam og muslimer.

Og sådan kan Venstres Hr. og Fru islamofob sætte lidt flere penge til side på at sprede had mod et religiøst mindretal, og ikke mindst glæde sig over at have skaffet deres parti nye friske vælgere, som havde sat kryds ved Dansk Folkeparti hvis ikke det var for deres indsats.

Mon ikke Dansk Folkepartis Peter Skaarup derfor har helt ret, når han i sin blog på Politiken skriver: »Næste valg bliver også med indvandring som tema«. Dén er Venstre og Karen Jespersen forlængst gået helt med på.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?