Menu

Fra Bordeldrift til Nye Borgerlige

Muslimhadende Alfons er næstformand for Nye Borgerlige i Horsens 

 

Netavisen P77 kan i dag afslører at Partiet Nye Borgerlige, der på sin hjemmeside kalder sig for Danmarks nye borgerlige parti, byder ind i dansk politik, med en vaskeægte Alfons der tjener penge på  kvindehandel og prostitution.

 

 

Og det er ikke en helt ukendt Alfons som Partiet Nye Borgerlige har skaffet sig.

Anders P. Sørensen hedder de ny borgerliges næstformand i Horsens.

https://www.facebook.com/Nye-Borgerlige-i-Horsens-606463606159568/timeline

Anders er kendt fra DR2 dokumentaren "Jeppesen på afveje.  

"Michael Jeppesen møder AP og Morten - far og søn. De vil begge sige undskyld for deres racistiske og sexistiske udfald mod Özlem Cékic på Facebook. Efter de har mødt hende går Jeppesen på jagt efter historien og sandheden om de to mænd. Hvem er de? Herfra bliver Jeppesen inviteret indenfor i en verden med kvindehandel, prostitution og kolde kontanter."

https://www.dr.dk/tv/se/jeppesen-pa-afveje/jeppesen-pa-afveje-1

Her ses De nye Borgerliges næstformand i Horsens, Anders P. Sørensen, sammen med Peter Seier Christensen der er medstifter af Nye Borgerlige. Billedet er taget under partiets stiftelse af lokalafdelingen i Horsens.

Foto:Facebook public 2016/Nye Borgerlige Horsens. Anders P Sørensen er markeret med rød cirkel. Medstifter og politisk leder af De Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen ses øverste række, yderst til højre.

Her ses De Nye Borgerliges Næstformand i Horsens i DR 2 Dokumentaren hvor han stolt fortæller om sin og sønnen Mortens bordeldrift og kvindehandel.

https://www.youtube.com/watch?v=EKrnrbwTF_A

 

Foto: Facebook public 2016. Anders P Sørensens profilfoto på Facebook.

"Stærkt, kulturelt værdifællesskab

Der findes mange dejlige steder på jorden, men der er noget helt særligt ved Danmark. Danmark er vores. Vores stærke, kulturelle værdifællesskab er en bærende enhed i det danske samfund. En kultur, hvor frie mennesker lever side om side i fred og fordragelighed i et samfund baseret på tillid, solidaritet og sammenhold. Og en kultur med lov og orden, hvor retsbevidstheden er høj, fordi vi sikrer, at ofre beskyttes og gerningsmænd straffes. Det giver os en høj grad af tillid til hinanden, at vi deler grundlæggende værdier."

Citat fra De Nye Borgerliges principprogram 

 

 Opdateret 31.04.016

Ud fra oplysninger i Facebook gruppen Nye Borgerlige i Horsens er Anders P Sørensen også listet som delegeret ved partiets årsmøder og har dermed stemmeret og direkte indflydelse på partiets politik.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?